Brocante Voorjaarsfair Orvelte 20 en 21 mei 2023

https://hetbrokantien.nl/

Brocante Voorjaarsfair Orvelte

Wij organiseren 3 fairs in Orvelte waarvan er twee brocante gericht zijn. De fairs in Orvelte zijn zeer geliefd. Zowel standhouders als bezoekers en inwoners kijken uit naar onze sfeervolle evenementen. De stands worden met zorg geselecteerd en zijn van goede kwaliteit. Voor de 3 fairs wordt entree* geheven evenals het Celtic Folk Festival alle andere markten/evenementen die wij organiseren zijn gratis toegankelijk door een kleine(dit jaar hele kleine helaas) bijdrage uit de parkeergelden. Voor de Orveltermarkten leggen we zelf een budget bij om vaste lasten te kunnen voldoen.

Orvelte is een en al cultuur. U kunt genieten van de rust, prachtige monumentale panden welke veelal riet gedekt zijn. In de mooie panden zijn diverse bijzondere winkeltjes, attracties en horeca gevestigd. Het is geen museumdorp maar een monumentendorp met veel monumentale panden waar gewoon gewoond en gewerkt wordt. De omgeving zal u verbazen. Bos, heide en zandverstuivingen misschien komt u tijdens uw wandeling onze schaapskudde tegen? Eind augustus staat de heide prachtig in bloei. Orvelte is een seizoengebonden dorp. Check daarom de openingstijden op de website van Orvelte.
Kijk voor info op www.orvelte.net 

*Orvelte heeft geen pinautomaat neem vooral contant geld mee! De mobiele ontvangst is zeer matig ook voor mobiele pinapparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *